Prijevoz

dovoz pjeska na gradilište ; 0-4, 0-16, rizle 4-8, 8-16, 16-32, tampona, jalovine i slično. Dovoz paletirane robe na gradilište i dizanje paleta sa dizalicom na povišene terene ili ploče. Ukrcaj i odvoz šute i smeća sa dizalicom, grajferom i bagerom.

Ukrcaj i iskrcaj materijala: paleta, kamena, zemlje i šute.

Iskopi

iskopi kanala za postavljanje vode ili struje i slično. Iskopi za kuće ili druge objekte, iskop za temelje. Ulaz u kuće ili druge objekte, proširivanje konobe iskop u skučenom prostoru. Rušenje unutarnjih ili vanjskih zidova, betonskih ploča i slično. Rušenje objekata, ukrcaj i odvoz materijalamaterijala kamion kiper sa dizalicom i grajferom.

Ukrcaj i iskrcaj materijala: paleta, kamena, zemlje i šute.

Drva:

cijepanice - metrenice

DRVA BUKOVA, miješana, sitno cijepana, krupnije cijepana i cjepanice, s prijevozom, prodajem. Vozimo manje količine. Vozimo i za sindikate na rate. Pilimo i cjepamo drva po dogovoru.

Uređenje vrtova

Uređenje vrtova; dovoz zemlje i stajskog gnoja sa kamionom koji ima dizalicu i grajfer. Može iskrcaj zemlje pokraj i iza kamiona ili dizanje zemlje sa dizalicom i grajferom na povišene terene ili preko ograde i slično. Uređenje i ravnanje terena, okućnice i vrtova sa mini bagerom.